Tweeweekse retraite de Altijd Aanwezige Koning

In deze tweeweekse stilteretraite in het prachtige kasteel Sablou in de Franse Dordogne, gegeven door Zijnsgeoriënteerd leraar Michaël Steinau, maak je contact met jouw spontaan aanwezige Zijnsnatuur die tijdloos aanwezig is in en als elke ervaring.

Je bent al vrij, al heel, al verlicht. Dat is de zorgeloze, liefdevolle aard van onze geest; de Altijd Aanwezige Koning, die slechts ontdekt en belichaamd hoeft te worden.

Zoals elk jaar nemen we maarliefst twee weken de tijd om diepgaand te Rusten in Zijn. Ik vind het enorm waardevol, kostbaar en vreugdevol om dit samen te gaan doen. En dat op zo’n bijzonder mystiek kasteel omringd met prachtige bossen in Frankrijk.

Iedereen die onvoorwaardelijk geluk, liefde en vrijheid wil leven is van harte welkom in deze retraite.

In deze Zijnsgeoriënteerde retraite zal de nadruk liggen op non-meditatie, het grote ‘niet doen’.
De inspiratie komt uit het iconische beeld van de Ever Present King, oftewel de Altijd Aanwezige Koning: het wijst naar jouw spontaan aanwezige Gewaarzijn dat tijdloos aanwezig is in en als elke ervaring.

Het wijst niet naar iets buiten jou. In contact met jouw Zijnsnatuur ben je totale ‘Nuheid’, die niet komt en gaat. Hierdoor hebben verwarring, hoop en vrees geen greep meer op jou. Deze retraite geeft je de gelegenheid om deze Koning in jezelf te ontdekken en te manifesteren. Het is ultiem Rusten in Zijn.

Samen creëren we een krachtig bewustzijnsveld, met een rijk programma aan Zijnsgeoriënteerde meditatie, meditatie in beweging, dans, energetisch werk en visualisatiebeoefening.
Het in stilte verblijven zonder prikkels van buitenaf, biedt je de gelegenheid om elke dag een stapje dieper te zakken in de inspiratie van wie je al bent als non-duaal, vrij en gelukkig wezen.

Ervaren student of niet, wees welkom om jouw Zijnsaard te ontdekken en te leven!

Data
Je bent vanaf 15:00 uur welkom om rustig aan te komen na je reis. Je kunt je slaapplaats gereed maken of je tent opzetten, en in de avond staat er een lichte maaltijd voor je klaar. Je ontmoet de andere deelnemers en kunt alvast wat het bijzonder stille terrein verkennen…

Aankomst: zaterdag 3 augustus 15:00 uur
Start retraite: zaterdag 3 augustus 19.30 uur
Eind retraite: vrijdag 16 augustus 19:00 uur
Vertrek: zaterdag 17 augustus uiterlijk 10:00 uur

Voor je vertrekt kan je een ontbijtje meenemen of nog even ontbijten op Sablou.

Voor meer informatie en aanmelding volg dan onderstaande link.

Tweeweekse retraite de Altijd Aanwezige Koning | Sablou, Dordogne, Frankrijk