In 2024 zijn de volgende activiteiten gepland:

‘planning activiteiten volgt later’

Zoekt u een geschikte locatie?

De sci Domaine du Sablou organiseert zelf geen activiteiten maar verhuurt het landgoed en de meeste gebouwen voor uiteenlopende doeleinden aan derden. Uitgangspunt is de magie van het landgoed en de wens van de eigenaren dat Sablou een podium biedt aan kunst, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Huren is mogelijk vanaf 1 dag tot meerdere weken. Zonder overnachting is de capaciteit 1 tot 250 deelnemers, met overnachting 1 tot 45 deelnemers.
Catering kan door de huurder zelf verzorgd worden of door één van onze relaties.

Enkele voorbeelden:

 • Muziek
  Niet alleen onze kapel, wijnkelder met capaciteit tot 145 personen, meditatiezaal (capaciteit tot 45 pers.) en orangerie (met capaciteit tot 120 pers.), maar ook de gazons en prachtige plekken in ons bos zijn zowel qua sfeer als akoestiek bijzonder geschikt om muziek te maken. Zo ontvingen wij 30 Chinese studenten die een opera-masterclass van 3 weken volgden en optraden in de omgeving. Ook voor Djembé groepen en Jazz-liefhebbers is Sablou een fijne bestemming.
 • Tai-chi, Yoga, e.d.
  Regelmatig ontvangen wij groepen tot 45 deelnemers voor 1 of 2 weken.
 • Spiritualiteit
  Van kleinere groepen voor Non-dualiteit (bijv. Suizen met Jan van Delden en Satsang met Rita Bouwman, tot het grootse en bekende internationale Sjamanistisch festival met deelnemers uit 5 continenten.
 • De Nederlandse stichting Vrienden van Sablou die haar project DOE MEE organiseert voor mensen die enkele weken of maanden mee willen helpen.
 • Kunst
  Schilder op de mooiste locaties op het landgoed of nabije omgeving. Of organiseer een cursus beeldhouwen, in steen en hout. Op het landgoed is veel hout en steen te vinden dat zich uitstekend leent voor een locatie-verbonden werkstuk.
 • Sport
  Voor het organiseren van een sportief getinte week zijn er vele mogelijkheden op Sablou. Denk aan dansen, wandelen, fietsen, boogschieten, vliegeren, vaandelzwaaien, schermen, etc.

Meer weten over de mogelijkheden om een activiteit op Sablou te organiseren?
Mail ons op domaine@sablou.nl
Wij denken graag met u mee.