Klik hier voor meer foto’s

Hoeveel natuur en vrijheid wilt u hebben….?
De Oase is standaard voor maximaal 5 en mogelijk tot 11 personen beschikbaar. Meer personen kan ook, op Sablou kunnen tot circa 45 gasten verblijven in 6 gîtes. De Oase is het voormalig atelier van een schilder die langere tijd op Sablou verbleef. Zodra u binnenkomt begrijpt u waarom en voelt u de positieve energie. Hoog, licht, groot, robuust en met grandioos uitzicht. Voel u goed geborgd temidden van de natuur. Kortom: ontdek de charme van eenvoudige schoonheid in een omgeving waar de stilte bruist en juist in deze tijden meer dan genoeg mogelijkheden zijn voor social distancing.

Natuur en omgeving
Voor de Oase ligt een grote (speel)weide. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het centraal gelegen zwembad van 16*6 meter, met ligstoelen op het zon-gazon. Op 20 meter van uw verblijf begint het 80 hectare grote privé-bos, u kunt direct kiezen uit 3 wandelpaden. Ontdek burchten van dassen, volg sporen van ‘wilde’ zwijntjes, begroet reëen in de schemering, zoek de grot van onze huis-uil, het waterhuisje uit 1750, de in WOII na achtervolging achtergebleven Citroën Rosalie, onze kruip/sluip grot met muurschilderingen en kristallen (onder begeleiding), omarm eeuwenoude bomen, pluk rijpe vijgen vanuit uw huiskamer, loop in onderaardse gangen onder de toren uit 1400 (onder begeleiding), picknick in de zon op de helling van de ‘poney-vallei’ en ontdek nog veel meer…. Beleef de stilte en sfeer van vervlogen tijden op een landgoed dat eerder o.a. aan de Familie Rothschild behoorde. Bezoek de authentieke kapel met beschilderde plafonds. Voor musici is het mogelijk om in de kapel te spelen.

Op 5km ligt Montignac, een toeristisch stadje aan de rivier de Vézère, met de wereldberoemde grotten van Lascaux, leuke terrasjes en alle voorzieningen. Iets verder ligt Terrasson al eeuwen aan de rivier, mooi tegen de berg geplakt en op 25km vindt u het sprookjesachtige Sarlat-la-Canéda. Er zijn tal van attracties in een straal van 25 kilometer, zoals grotten, verschillende thema-parken, paardrijden in de rivier, kano, mountainbike, zwemmen en natuurlijk eindeloos wandelen met eten voor onderweg…

Prijzen per week
De 1e prijs is gebaseerd op verblijf tot 5 personen, de 2e prijs geldt tot 11 personen met 5 slaapkamers en 3 douches.

€ 850,- / € 1.250,- per week (juli/augustus)

€ 750,-  / € 900,-   per week (juni/september/kerst-en oud en nieuw, mei- en herfstvakantie)

€ 600,- / € 750,-    per week voor de overige perioden.

 

Annuleringen

Contact?
Domaine@sablou.nl, wij denken graag met u mee…