Lieve beste mooie mensen,

In het verhaal wordt het Kerstmis, ook op Domaine du Sablou en in de Dordogne.
Voorbereidingen zijn in volle gang, om te zijn, voelen en genieten.

Wat organiseert de Stichting Vrienden van Sablou van zaterdag 21 december tot donderdag 2 januari?
Centraal staat aandacht voor onszelf, elkaar en omgeving.
Inspiratie, creatie en vieren dat we ontwikkelen, in vele vormen.
Ontdek het ogenschijnlijk onontdekte, beleef het ogenschijnlijke nieuwe.

Kom je ook, doe je mee? Voor alle of voor enkele dagen?
Kies bijvoorbeeld uit:

 • een 4-daagse met Jan van Delden, 2 uur per dag en ontdek dat jij de stilte niet alleen in je draagt maar dat deze jou voor eeuwig liefdevol koestert waar je als mens ook lijkt te zijn, wat je ook lijkt te doen.
  Kosten: per middag van 2 uur € 20,-
 • Zing samen wereldmuziek met Franziska Quandt in de kapel en/of meditatiezaal. Geen ervaring vereist. Als professioneel zanglerares begeleidt Franziska (En-Du-Fr) je ontspannen in een wellicht nieuwe ervaring. Kosten: wat het jou waard is, het chapeau-principe
 • Dans vanuit jouw hart, met Marije Wennink (NL) in onze meditatiezaal. Een bijzondere mix van dans, verhaal, voelen en vrijheid door dansen.
  Kosten: per sessie van 1½-2 uur € 10,-
 • Wandel over niet platgetreden paden met Simon & Annette, met picknick. Zie de schoonheid en voel de sfeer van de ‘andere’ Dordogne.
  Kosten: onbetaalbaar
 • Beleef de weldaad en waarde van een massage op Sablou –voetreflexologie of cranio-sacraal– door een ervaren en gediplomeerd masseuse.
  Kosten: afhankelijk van de massage, zie de website 
 • Benut de unieke kans om tussen 29 en 31 december een Eéndaagse meditatieretraite (Engels) in het Dhagpo Kagyu Ling centrum te volgen.
  Kosten: ca. € 25,- zie de website.
 • Bezoek Sarlat la Canéda in Kerstsfeer en loop in een waar ‘Dickens-decor’.
  Kosten: gratis
 • Kom naar het op 2 na mooiste en tegelijk gevaarlijkste dorp van Frankrijk: Roque Gageac met sub-tropisch micro-klimaat, nachtmerrie-achtige rotswoningen, magnifieke panorama’s en meer…
  Kosten: gratis
 • Ga mee naar château Marqueyssac en ervaar wat toewijding kan doen. Rond het kasteel zijn de hangende tuinen van Marqueyssac ontworpen, 6 kilometer wandelpaden met watervallen, rotstuinen en theaters van groen…
  Kosten: ca. € 10,- entree.
 • Doe mee met Benita en ervaar dat mandala’s meer zijn dan een makkelijke en leuke methode om iets moois te tekenen. Maak kennis of ga verder met deze geleide vorm van meditatie.
  Kosten: onbetaalbaar
 • En….natuurlijk aandacht voor elkaar. Bij kleine en grote kampvuren, met muziek, spel, verhalen, belevingen en gewoon ‘zijn’…….

Kom je ook, doe je mee? Voor alle of voor enkele dagen?
Meld je dan aan vóór 10 december op domaine@sablou.nl

Kosten
Verblijf op domaine du Sablou: slechts € 50,- p.p.p.d. inclusief ontbijt-lunch-diner, koffie/thee. Toeslag 2-persoonskamer € 5,- pppn. en 1-persoonskamer € 7,50

Vervoer
In principe op eigen gelegenheid naar Sablou, maar eventueel ook samen met anderen. Wil je iemand meenemen of met iemand meerijden, mail dat dan even naar domaine@sablou.nl en wij zoeken een match. Vervoer in de omgeving kunnen wij ook regelen.

Vragen?
domaine@sablou.nl